Forbrukslån

Lånet

Forbrukslån er et lån som du kanskje allerede har hørt om. Det er ikke uvanlig at forbrukslån som tema dukker opp i avisen eller andre steder. Når vi hører om forbrukslån så hører vi sikkerhet at det er dyrt og at det koster den som tar det opp mer enn det man kanskje tror fra starten av. Dette er ikke helt riktig, da det ikke nødvendigvis ikke trenger å koste så mye. Det finnes mange fordeler med forbrukslån som ikke alle tar med når de snakker om disse lånene og heller ikke tenker på når de omtales i media eller andre steder.

Frihet

Det aller beste med et forbrukslån er at det gir frihet til den personen som tar opp lånet. Det betyr at personen som tar opp lånet kan få mye fint. Med andre ord kan en låntaker bruke pengene akkurat slik han ønsker og på en måte som han selv ønsker. Er du fri som kontrolleres du ikke av noen. Banken kommer ikke inn i bildet og forteller deg hva du skal bruke pengene på. Dette gir en frihet som man kanskje ikke er vant til når det er snakk om finans.

Ikke sikkerhet

Når det ikke er sikkerhet så er det heller ikke noen krav fra banken. Ta opp et forbrukslån og slipp masse spørsmål fra banken. Når du tar opp et usikret lån slipper du også å stille med noen eiendeler. Når du tar opp et huslån er det viktig at du legger deg selv under hammeren sammen med huset ditt. Når du tar opp et usikret lån er det kun deg selv. Går det dårlig mister du ikke en eiendel med en gang. Enda viktigere er det om du faktisk ikke eier noe selv. Kanskje kona eier og du vil ta opp lånet. Da er det veldig praktisk fordi du kan ta opp et lån uten å sette alt på spill. Dette kan være noe om du har en god ide, men du er usikker på om denne ideen er verdt noe som helst.

Gjør det selv

Det aller viktigste når det kommer til livet og hvordan du velger å leve livet er at du får gjort det på en måte som du selv ønsker. Er du en type som liker å leve livet fult ut kan forbrukslånet være måten som du kan leve livet på. Du kan nemlig velge helt selv hva du vil og du kan gjøre det selv. Er du en som liker kontroll er forbrukslånet måten kontroll kan ytes. Ta derfor hånd om din egen framtid slik at det er du som holder hendene på rattet. Det kan du gjøre på flere måter. En av disse er å få kontroll på kostnadene slik at du ikke får noen overraskelser. Vent slik at du kommer deg på bena. Når du er på bena så har du kontroll.