Billig Forbrukslån

Bruksområder for forbrukslånet

Når du skal bruke penger så er det lett. Alle klarer å bruke penger uten at det trenger å koste så mye eller uten at det trenger å være verdt så veldig mye. En av de aller største og en av de aller beste tingene ved å gjøre noe er å oppleve noe. Det kan være ting du opplever hjemme, i Norge eller i utlandet. Du trenger ikke kaste deg over ting bare fordi du mener det er bare eller dårlig. Vi ser derfor på kategorier som du kan gjøre når du har penger eller når du tar opp et lån. Pass på at du følger godt med.

Reise

17% av Norges befolkning bruker lån til å ta seg en reise. Ingenting er som å strekke på tærne i sanden på en vakker strand med noen man liker å være sammen med. Billig forbrukslån kommer godt med til å komme seg på reisen eller være den siste hjelpen man trenger når man ikke har spart opp alt selv. Feriepengene kommer kun i juni. Sommerreisen må man booke mye tidligere enn det. Derfor kan man bruke kredittkort eller forbrukslån på å betale for drømmesommeren, så kan man heller betale bort hele lånet når feriepengene kommer. Man kan også bruke høsten på å betale bort siste rest. Da er det uansett stille.

Bufferkonto

20% av Norges befolkning bruker forbrukslån til å sikre seg mot uforutsette kostnader. Det er mye som skjer som vi ikke er klar over. Har man bil vet man godt dette. Det samme gjelder for hus. Mye skjer og mye går galt ganske raskt. Da må man ha penger på hånden eller så kan det gå veldig galt fort. Skal man ha hjelp må man betale for dette. Dette er ganske viktig fordi mange bruker ikke så mye tid som du kanskje tror på å legge penger til side. Selve prosessen med å legge penger til side koster ikke så mye penger, men det viktigste er at du gjør det og at du gjør det på best mulig måte. Vær smart og vær strukturert.

Oppussing

Det er viktig å pusse opp hjemme. Man bor kun et sted. Der bør det være fint og man må være tilfreds. Ta derfor hånd om huset ditt. Puss opp når du trenger det. Det øker verdien på huset og velværen hjemme. Bytt kjøkken, ta et grep på badet eller gjør om på huset utvendig og innvendig. Kanskje man trenger en ekstra fløy. Bruk derfor penger på deg selv, men bruk dem fornuftig.

Investering

Det koster å starte noe for seg selv. Mange av oss drømmer om å tjene penger, mens andre drømmer om å jobbe med det man liker hver eneste dag. Sats på det du liker. Hva er vel bedre enn å bruke penger på seg selv for å tjene penger til seg selv? Investeringer er ikke lett, så bruk fornuften slik at du ikke kaster bort egne eller andres penger.